SGL SMARTY

Atraktivan, tanak i jednostavan za upotrebu.

Smarti je novi SGL aparat za kafu na kapsule. Smarti je kompaktna, svestrana i laka za korišćenje mašina sa odličnim karakteristikama i novim modernim i privlačnim izgledom.

Na zahtev takođe može biti dostupan u nekoliko boja, zamenjujući bočne strane posebnim kompletom. Postoji namenski korisnički interfejs za dve verzije, sa ručnim ili automatskim doziranjem kafe, i sa obojenim LED prstenom koji signalizira sve alarme.

Smarti je kompatibilan sa različitim formatima kapsula, uključujući: Nespresso®*, Espresso Point®* i Lavazza Blue®*; pored toga, verzija Caffitali®* takođe može biti dostupna na zahtev.

Trenutno u ponudi: beo – Lavazza Blue® kapsule

SGL JOLLY

Moderan i kompaktan.

Jolly je možda kompaktan, ali je prepun odličnih karakteristika. Moderan dizajn uključuje kapacitivnu tastaturu. Dostupan je u više boja, a vrhunska kafa koju isporučuje svaki put učiniće Jolly idealnim aparatom za vrhunsku pauzu za kafu.

Trenutno u ponudi: crn i beo: Lavazza Blue® kapsule

COVIM OMNIA

OMNIA aparat za kafu je perfektno rešenje za kućnu ili kancelarisjku upotrebu.

Njegova prednost u odnosu na druge aparate na kapsule je što dolazi u paketu sa dva modula, Dolce Gusto i Nespresso, tako da imate mogućnost da koristite neku od te dve vrste kapsula.

Zamena modula je izuzetno jednostavna: samo podignite prednju polugu, izvadite modul koristeći odgovarajuću ručicu, umetnite željeni modul i spustite prednju ručicu.

Trenutno u ponudi: crn i beo: Nespresso® + Dolce Gusto®

BABY FROG

Aparat za espresso kafu za kućnu ili kancelarijsku upotrebu

Svojim karakterističnim dizajnom i bojama i jednostavnim sistemom korišćenja, Baby Frog aparat za espresso se prilagođava svakom okruženju sa estetske i funkcionalne tačke gledišta.

Elegantan, funkcionalan i praktičan, Frog espresso aparat je izuzetan dodatak svakom domu ili kancelariji.